Blessurehoek

Aan alle klanten van Blessurehoek

Geachte apotheker,

Vanuit diverse apotheken bereikten Blessurehoek signalen dat er grote behoefte is aan een training commerciële vaardigheden. Wij zijn daarop gaan zoeken naar een geschikt commercieel trainingsbureau met ruime ervaring en een brede commerciële expertise. Zowel binnen als buiten de farmaceutische markt. Dit hebben we gevonden in het bureau, Eric van de Graaff People Development Business. Met input van diverse apothekers en assistenten is vervolgens de workshop “Iedere klant is speciaal!” ontwikkeld. Deze workshop van twee losse dagen is volledig afgestemd op de apotheeksituatie. Het benadert de gesprekken met de cliënten in de apotheek vanuit een brede commerciële invalshoek. De deelnemers leren specifieke gespreksvaardigheden commercieel toe te passen.

Vanwege de positieve reacties van de deelnemers aan de try-out, hebben wij besloten u deze workshop van harte aan te bevelen. U vindt hierbij de brochure en u kunt de actuele informatie via internet bekijken op www.indeapotheek.nl of via www.ericvandegraaff.com. Het bureau is ook bereikbaar via e-mail: info@ericvandegraaff.com of via telefoon: 06 48 79 78 09.

Vanuit Blessurehoek vertrouwen wij erop u met deze informatie te ondersteunen bij het versterken van klantgerichtheid en commercieel handelen in uw apotheek.

Met vriendelijke groet,

Blessurehoek

Leave a Reply