Diewertje Verschoor

De uitnodiging om de workshop “Van Starter naar Topper” te volgen heb ik met beide handen aangegrepen… De workshop werd gegeven door Eric van de Graaff en dat deed hij echt heel goed. Ik volg nog een aantal andere workshops maar deze stak er met kop en schouders boven uit. Veel workshops zijn gericht op mensen die nog gaan starten en daardoor voor mij niet meer relevant. Doordat we hier bij elkaar zaten met mensen die al wel gestart waren konden we echt praten over “hoe nu verder”?! Iets waar iedereen wel moeite mee had en waar in andere workshops niet echt aandacht voor is.

Daarnaast was het programma erg interactief en hierdoor goed te volgen. Niet een langdradig verhaal van iemand die je vertelt hoe het moet maar elkaar helpen, tips uitwisselen en ideeën geven. Door de ondersteuning en (psychologen)achtergrond van Eric zijn we allemaal zeker een paar stappen verder gekomen en ik weet in ieder geval zeker hoe ik verder moet.

Dit is zeker een workshop waar veel starters iets aan hebben en waar informatie in zit die je niet op internet terug kan vinden. Ik vond het 100% relevant en zeer de moeite waard…

Met vriendelijke groetjes,

Dieuwertje Verschoor

Leave a Reply